Everything happens for a reason

Eller gör det verkligen det?
Om någonting ska hända av en anledning, men man ändrar allt precis innan det händer, hur kan det då hända utav en anledning?
Om något händer som bara sårar någon, inte gör något gott alls, händer det då av en anledning? Har då den personen gjort sig förtjänt av att må dåligt och vara ledsen?

Jag tror inte att allt händer av en anledning, men jag tror att allt som händer för något gott med sig, hur dåligt det än är så finns det alltid något gott med allt som händer. Det kan vara svårt att tänka sig det, om någon dör till exempel, varför skulle det vara något bra med det? Jo, det märker man.
Så nästa gång någonting riktigt jobbigt händer, eller om det precis hänt något riktigt dåligt, så kom ihåg att det kommer bli bra, allt löser sig. 

Jag har haft ett motto, samma motto i flera år, som faktiskt innebär mer än en sak.

Ge Aldrig Upp: Kämpa tills du vet att du gjort precis allt du kan och lite till, det är alltid värt att försöka. Om du verkligen kämpat för någonting som inte blir som du ville, så tänk då inte att du ger upp - du har ju försökt.
Låt aldrig någon stå ivägen för dig, om du har bestämt dig för någonting då ska du göra allt du kan för att nå dit. Men kom också ihåg - allt kan inte alltid bli som du vill, du får det du gör dig förtjänt utav.